Грузія не буде вводити економічні санкції проти росії

2046 0
За словами прем'єра країни, їхня політика «орієнтована на мир».
Прем

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі

Грузія не має наміру вводити економічні санкції проти Російської Федерації. Про це заявив прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі, передає Європейська правда.

«Ми, наша команда, виходимо з національних інтересів нашої країни, інтересів нашого народу», – заявив він.

За словами Гарібашвілі, протягом останніх 30 років на території країни тричі відбувались військові конфлікти, у зв’язку з чим Грузія повинна бути обережнішою.

«Нашу політику орієнтовано на мир. Ми хочемо миру, стабільності та розвитку. Це потрібне сьогодні нашій країні, війна нікому не потрібна. Будь-який правитель-патріот повинен робити все, щоб уникнути війни», – додав прем'єр.

Водночас зазначимо, що 1 квітня президентка країни Саломе Зурабішвілі заявила, що Грузія приєднується до всіх міжнародних санкцій проти Росії, запроваджених через війну в Україні.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!