Григорій Козловський запропонував збудувати паркінг на площі перед Львівською оперою

8965 4
«Там 15 тисяч квадратних метрів, два рівні, і вас турбує 10 каштанів, які впадуть комусь на голову?»
Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Львівський бізнесмен та депутат ЛМР від БПП Григорій Козловський запропонував збудувати паркінг на площі перед Оперним під час пленарного засідання сесії під час обговорення питання про пільговий тариф на паркування мешканців міста.

За його словами, він готовий наперед викупити кілька десятків паркомісць на площі.

«Андріє Івановичу, не бійтеся робити парковку на площі перед Оперним. Там 15 тис. кв. м, два рівні, і вас турбує 10 каштанів, які впадуть комусь на голову? Ми спілкувалися з людьми, з депутатським корпусом, не бійтеся, зберіть усіх готельєрів. Я готовий, наприклад, ввійти в дольову участь, купити 30 паркомісць, а то й 50. І так зробить кожен. Ви половину продасте на вході, і не треба вам когось шукати з грошима. Просто візьміть і організуйте! 10 каштанів – не те, що має зупинити глобальну проблему. Не хочете, то доручіть це достойній будівельній компанії. Вона це зробить за 9 місяців. Починається на букву «А», закінчується на букву «Н», – сказав він.

Читайте також: Львів'яни вимагають прибрати парковку біля готелю «Львів» 

Додамо, що депутати не проголосували ухвалу про пільговий тариф на паркування львів'ян. Пізніше Григорій Козловський запропонував повернутися до розгляду цього питання та ще кількох, у результаті з другої спроби його підтримали.

Натомість депутати не підтримали петицію з проханням забрати парковку біля Гранд Готелю, що на проспекті Свободи, яку 20 червня цього року зареєстрував львів’янин Петро Волинський. Менше, ніж через місяць, вона набрала необхідні 500 голосів.

«На одній із найбільш завантажених пішоходами вулиць частину тротуару перетворили на парковку, звузивши пішохідну зону. Це створює дискомфорт для пішоходів», – ідеться в документі.

Автор додавав, що припарковані автомобілі заважають також руху громадського транспорту.


Читайте також:
17 Грудня, 2019 11:20
rico Далб@йоб хворий
20 Вересня, 2019 19:42
1 Що він вживає? Ідейний чувак, блін. Закрити б його, та вже кругом все схвачено.
20 Вересня, 2019 17:56
Мешканець Ось що робить акциз чудодійний
20 Вересня, 2019 17:00
Нема різниці Андрійванович не бажає перевірити цього рагуля на стан психічного здоров'я?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!