Гуманітарні штаби на Львівщині потребують амуніції для військових і продуктів для переселенців

1590 0
Українських військовим можна також допомогти фінансово. Збір проводять спільно з Благодійним фондом «Крила надії».
Фото:eurosolidarity.org

Фото:eurosolidarity.org

На Львівщині працює сім гуманітарних штабів, де приймають допомогу і передають її вимушеним переселенцям та укараїнським військовим. Загалом, за словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, найбільша потреба є у військовій амуніції та продуктах харчування.

Перелік необхідного у районах:

Львівський район – продукти харчування, оскільки склад майже пустий. Це і крупи, і консерви, і їжа швидкого приготування. Величезна потреба у турнікетах, а також ліках та засобах гігієни.

Дрогобицький район – спорядження для військових. Також продукти харчування, особливо консерви. Ще необхідні медикаменти. У штабі є тільки знеболювальні препарати. Дуже необхідні джгути та кровоспинні препарати.

Золочівський район – продукти харчування та одяг.

Стрийський район – військова амуніція, зокрема форма, каски, бронежилети. Із медикаментів: знеболювальні, кровоспинні, протизастудні та противірусні, турнікети. Також є потреба у продуктах харчування, зокрема у крупах.

Читайте також: «Наживаються на війні». Садовий оприлюднив список недобросовісних орендодавців у Львові

Самбірський район – спорядження для військових – форма, каски, турнікети, берці, а також дощовики та аптечки. Ще бракує продуктів харчування та засобів гігієни.

Червоноградський район – військова амуніція, а також ліхтарики та повербанки. Є необхідність у продуктах харчування (консерви, їжа швидкого приготування) та засобах для гоління для чоловіків. Також у районі проживає 60 дітей, які вимушено покинули домівки через бойові дії. Вони потребують технічних засобів для навчання у дистанційному форматі. Просять допомогти із планшетами.

Яворівський район – військова амуніція.

Додамо, що нашим військовим можна допомогти фінансово. Збір проводять спільно з Благодійним фондом «Крила надії». Реквізити – за посиланням. А контактну інформацію щодо всіх штабів можна знайти тут



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!