Гурт Go-A, що представлятиме Україну на Євробаченні, показав відео першої репетиції

3388 0
Пресцентр просто шаленів від виступу.
фото: Eurovision Ukraine - Євробачення Україна

фото: Eurovision Ukraine - Євробачення Україна

Учора, 9 травня, український гурт Go_A провів першу репетицію на сцені міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021». Про це повідомляють на сторінці «Eurovision Ukraine – Євробачення Україна» у Фейсбуку.

«Go_A відчекались на сцені! Це було дуже красиво і круто! Пресцентр просто шаленів від виступу! Обов’язково вболівайте, бо буде не просто гаряче, буде вогонь!» – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, з якою піснею Україна виступить на Євробаченні. Відео

Додамо, що Україна виступить у першому півфіналі, який запланований на 18 травня. Фінал відбудеться у суботу, 22 травня.


Для довідки

Go_A  український електро-фольк гурт. Він переміг на Національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення-2020» із піснею «Соловей». 18 березня Європейська мовна спілка повідомила, що пісенний конкурс не відбудеться через пандемію коронавірусу, проте того ж дня НСТУ повідомила, що гурт представить Україну на «Євробаченні-2021». Цьогорічну пісню записали за мотивами народної веснянки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!