Гурт «Океан Ельзи» після тривалої перерви презентував нову пісню. Відео

5614 0
Називається вона «Коли ми станем собою».

Після тривалої перерви «Океан Ельзи» видав нову пісню. Називається вона «Коли ми станем собою» і це перший синґл з майбутнього альбому групи, над яким працюють музиканти. Про це повідомляють на сайті гурту.

«Гітарну партію для неї записував клавішник групи Мілош Єліч, оскільки гітарист ОЕ Владімір Опсеніца іще на початку карантину навесні застряг у Сполучених Штатах і працював з командою дистанційно. Саме так, перебуваючи на онлайн зв'язку з музикантами в Києві, він записав партію електрогітари на студії в Нью-Йорку», – йдеться в повідомленні.

У записі нової пісні взяв участь дитячий хор у складі дітей музикантів та друзів групи, які спеціально зібрались для запису композиції.

Додамо, що режисеркою відео стала Анна Бурячкова. А головну жіночу роль в кліпі виконала народна «гуцулка», акторка Варвара Лущик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!