Гурт «Океан Ельзи» презентував кліп на нову пісню. Відео

2273 0
Режисеркою відео стала Анна Бурячкова.

Після тривалої перерви «Океан Ельзи» видав нову пісню, що називається вона «Коли ми станем собою» і це перший синґл з майбутнього альбому групи, над яким працюють музиканти. А сьогодні гурт презентував кліп. Про це повідомляють на сайті гурту.

Режисеркою відео стала Анна Бурячкова. А головну жіночу роль в кліпі виконала народна «гуцулка», акторка Варвара Лущик.

«Життя змінюється, і в цьому ритмі й тривозі ми все більше ховаємось у своїх маленьких бульбашках, проживаючи дні в акваріумах самотності, забуваючи про те, хто ми є насправді. Мені дуже хотілося передати цю атмосферу і дозволити їй змінитися в кадрі. Дати можливість героям вийти за межі скляної стіни і відчути радість спілкування, віднайти себе справжніх», – каже режисерка.

Додамо, що у записі нової пісні взяв участь дитячий хор у складі дітей музикантів та друзів групи, які спеціально зібрались для запису композиції.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!