Гурт Скрябін презентував невидану пісню Кузьми. Відео

7789 0
Музиканти взяли запис голосу Андрія Кузьменка, створили музичне аранжування і доповнили пісню ще одним куплетом.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Гурт «Скрябін» презентував невидану пісню Андрія Кузьменка «Сонце замість шапки». Про це гурт повідомив на офіційній сторінці в Facebook.

Для запису використали архівні аудіо-файли Андрія Кузьменка. До його голосу музиканти записали музичне аранжування, а бек-вокаліста гурту Ольга Лізгунова наспівала до пісні ще один куплет. Приспів композиції узяли з іншої пісні гурту «Скрябін» – «Чекаю ночі».

«Це виявились робочі замальовки. Андрій записував демо-записи, з яких потім створювались пісні. Один із таких треків виявився дуже гарної якості. І хоча частину тексту можна почути в одній із пісень ранніх альбомів, той варіант, який ми використали – робочий варіант, який Кузьма, схоже, відклав на потім – має зовсім інший настрій та дуже глибокий зміст. Його ми перетворили в повноцінну пісню» - розповідає гітарист гурту «Скрябін» Олексій Зволинський.

Читайте також: 5 тез Кузьми Скрябіна про Україну та майбутнє. Відео

Зараз пісню можна прослухати на всіх музичних стрімінгових платформах, а також на Youtube:

Нагадаємо, 2 грудня 2016-го року гурт «Скрябін» випустив першу пісню без Кузьми. Тоді Злата Огнєвич та Євген Толочний заспівали пісню на слова Андрія Кузьменка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!