Політична реклама

Гурт "ВВ" 26 жовтня покаже львів'янам "Чудовий Світ"

2079 0
20 жовтня український рок-гурт «Воплі Відоплясова» прямує у шалену подорож містами України, де вони представлятимуть свій новий, 10-й Ювілейний альбом!

Альбом під назвою «Чудовий Світ» презентували у Львові на допрем'єрному виступі гурту в суботу, 5 жовтня.

Щодня, протягом двох останніх років,  натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення  для втілення своїх ідей  у новій платівці, - повідомили на прес-сконференції.

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували.  Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю симфо-панк»,- ділиться Олег Скрипка.

Концертний тур пройде 20-ма містами України. Під час турне «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, а й свої невмирущі хіти в експериментальних  аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами.

Новий альбом легендарного українського рок-гурту львів'яни зможуть почути 26 жовтня у театрі опери та балету. Ціна квитків – 100 – 450 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!