Гурт зі Львова зняв кліп у горах Норвегії. Відео

3561 0
Український гурт ATMASFERA презентував кліп на пісню «На глибині», який був знятий у Норвегії під час гастролей.
Фото: Марічка Кропатницька

Фото: Марічка Кропатницька

Над відео працювала україно-польська команда. Режисером та одним з операторів ролика виступив Міхаіл Пузюрін, а знайти локацію для зйомок допоміг друг колективу зі Швеції Рубен Лундстрьом.

Головну роль у кліпі виконав Юрій Каліщук, з яким музиканти познайомилися на одному зі своїх концертів у Києві. Також у кліпі знялися самі учасники групи. За їхніми словами, це відео найкращим чином візуалізує не лише сингл «На глибині», а й всю творчість гурту. Музиканти пояснили: «Героєм наших композицій завжди є людини, яка перебуває у вічному пошуку. Вона втомилась бути на поверхні і відчуває потребу зануритись углиб себе».

Читайте також: Згадати все: ТОП-15 «раритетних» відеокліпів від українських виконавців

Наразі ATMASFERA працюють над четвертим студійним альбомом. «Ми хочемо зробити його у стилі indie yoga. До нього увійдуть надихаючі  й заворожливі медитативні композиції з мантрами. Ми обираємо прості форми, але глибокі стани – саме це нас найбільше цікавить в музиці», – поділилися музиканти.

Джерело: cultprostir.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!