Хабарництво на митниці: куди скаржитись?

2839 0
У Львівській митниці ДФС проводять заходи для боротьби з хабарництвом та корупцією серед працівників митниці. Тому, громадян, які стали свідками отримання працівниками митниці неправомірної вигоди просять повідомляти у відповідні служби.

З метою протидії корупції та хабарництву Львівська митниця ДФС проводить заходи задля виявлення працівників, що зловживають службовим становищем.

Таким чином, сьогодні, 29 січня, у пункті пропуску «Мостиська» затримали працівника на хабарі у розмірі 2500 гривень.

Якщо громадянин став свідком корупції чи хабарництва або володіє інформацією щодо вимагання, отримання працівниками митниці неправомірної вигоди, повідомляти на телефон «гарячої лінії» Львівської митниці ДФС – (032)258-99-69 та відділ власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Львівській області Головного управління власної безпеки  ДФС України  за номером телефону (032) 297-36-09.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!