Хакери Anonymous заявили, що зламали найбільші урядові сайти Білорусі

1383 0
Зламали за причетність до вторгнення в Україну.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

Хакери групи Anonymous заявили, що зламали урядові сайти білорусі за те, що країна причетна до російського вторгнення в Україну. Про це вони повідомляють у Twitter-акаунті.

«Масована атака Anonymous проти білоруського уряду за причетність до вторгнення в Україну. Усі їхні найбільші урядові вебсайти – офлайн», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Хакери Anonymous заявляли, що зламали систему відеоспостереження кремля

Нагадаємо, раніше міжнародна група Anonymous повідомляла, що зламала сайт найбільшго російського банку «Сбєрбанк». Також хакери сказали, що зламали російський відеосервіс RuTube. Більше того, за словами угрупування, вони завдали платформі такої шкоди, що сервіс більше не зможе відновитися. Водночас Rutube заперечує втрату коду сайту та запевняє, що працює над відновленням роботи. Там підтвердили, що зіткнулися з найбільшою у своїй історії кібератакою.

Крім того, Anonymous завляли про злам пошти найбільшого виробництва гідравлічних інструментів в росії та країнах СНД – підприємства «Енерпред». Хактивісти отримали доступ до 645 тисяч електронних листів «Енерпреду». 432 гігабайти секретних даних Anonymous виклали у відкритий доступ.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!