Хакери зламали сайт «Росреєстра» і привітали з Днем Конституції України

1183 0
В останні дні вони зазнавали масованих DDoS-атак і сьогодні сайт було зламано.
Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Невідомі хакери зламали сайт ради при президенті рф з розвитку громадянського суспільства та прав людини і опублікували на ньому привітання з Днем Конституції України. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на росЗМІ.

Читайте також: Хакери Аnonymous заявили, що зламали найбільші урядові сайти білорусі

Сайт не відкривається, а в самій раді заявили, що «в останні дні зазнавали масованих DDoS-атак і сьогодні сайт було зламано».

Федеральне відомство 28 червня у соцмережах повідомило про те, що зазнало хакерських атак. «Наразі фахівці відомства оперативно відновлюють працездатність сайту», – йдеться в повідомленні.

У відомстві не повідомили, що саме спричинила хакерська атака. Водночас інтернет-видання SOTA опублікувало скрін, який з'явився на сайті «Росеєстру» після хакерської атаки. Там було повідомлення-привітання з Днем Конституції України. Привітання написано російською мовою.

Нагадаємо, міжнародна група Anonymous повідомляла, що зламала сайт найбільшго російського банку «Сбєрбанк». Також хакери сказали, що зламали російський відеосервіс RuTube. Більше того, за словами угрупування, вони завдали платформі такої шкоди, що сервіс більше не зможе відновитися. Водночас Rutube заперечує втрату коду сайту та запевняє, що працює над відновленням роботи. Там підтвердили, що зіткнулися з найбільшою у своїй історії кібератакою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!