Політична реклама

Харків переміг Львів у боротьбі за Samsung

1094 0
Торік харківська влада змогла перемогти Львів у боротьбі за такого гіганта, як компанія Samsung, що мала намір розмістити в Україні своє виробництво. Таким чином, сьогодні Харків вже пропонує своїм мешканцям 2 тисячі нових робочих місць. Загалом Харків є основним конкурентом Львова у процесі реалізації найбільших індустріальних проектів.
Фото: pwc.com

Фото: pwc.com

Про це розповів директор з розвитку бізнесу Pricewaterhouse Coopers Ukraine Енді Кузіч під час міжнародної конференції "Індустріальні парки: можливості і перспективи розвитку", пише ZAXID.NET.

"Важливо, що всередині країни є конкуренція, і Харків найбільше конкурує зі Львовом у процесі залучення інвестицій, зокрема у кластері IT", – розповів аналітик.

Загалом, на думку експерта, на підготовку до залучення інвестора до індустріальних проектів Україна має лише рік часу.

"Всього один рік має наша країна для того, аби розробити індустріальні парки, розробити ці майданчики для великого бізнесу, усунути корупцію і змінити законодавство так, аби воно не лякало інвестора", – резюмував Енді Кузіч.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!