Хімлабораторія ДСНС перевірила повітря на пожежі в Чишках: загрози для львів’ян немає

20848 1
На місці також працюють представники обласного лабораторного центру і Держпродспоживслужби.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Сьогодні, 30 серпня, у Чишках поблизу Львова сталась масштабна пожежа на хімпідприємстві. Мешканцям навколишніх сіл та Львова радили зачинити вікна та не виходити на вулицю.

Станом на 17:35 у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що загрози для людей немає.

«Фахівці групи спеціальних робіт з радіаційного, хімічного та біологічного захисту хіміко-радіометричної лабораторії ГУ ДСНС у Львівській області провели 7 замірів повітря за периметром території складських приміщень, де виникла пожежа. Граничної допустимої концентрації шкідливих речовин не виявлено», – повідомляють в пресслужбі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: У Чишках біля Львова горить хімпідприємство. Фото. Відео. Оновлюється

На місці пожежі проби повітря також беруть працівники обласного лабораторного центру МОЗ. Там присутній і начальник відділу санепідблагополуччя управління Держпродспоживслужби у Львівській області. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник обласного управління Держпродспоживслужби Євген Баркит.

«Представники обласного лабораторного центру поїхали на місце пожежі, вони будуть відбирати проби повітря. Коли ми отримаємо від них висновки, тоді будемо розуміти, що там робиться», – каже Євген Баркит.

Нагадаємо, пожежа на складах ТОВ «Ніка Друк» сталась сьогодні, 30 серпня, близько 14:00 години. Вогонь локалізували, рятувальники працюють над його ліквідацією.

 


Читайте також:
31 Серпня, 2019 12:51
1 Вірите?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!