Хліб і ковбаса – лише в упаковці. Поради для приготування безпечних канапок

3509 0
Упаковка убезпечує продукт під час транспортування.
Фото: Молочний Альянс

Фото: Молочний Альянс

Львівський концерн «Хлібпром» закликає львів'ян купувати лише хліб в упаковці, про це ідеться на сайті компанії.

«В сьогоднішніх умовах протидії поширенню вірусів звертайте особливу увагу на безпеку продуктів харчування та купуйте упаковану продукцію», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Поліція перевірятиме дотримання карантину львів'янами, яких евакуювали з-за кордону

Упаковка захищає хліб від мікроорганізмів, які супроводжують виріб від моменту виходу з печі до споживання та від контакту виробу з різними поверхнями та руками інших споживачів. Також упаковка допомагає хлібу довше залишатися свіжим, зазначає виробник.

Львівський виробник «Родинна ковбаска» також почав продавати лише запаковану продукцію – це стосується і хлібобулочних виробів, і ковбасних, ідеться на його фейсбук-сторінці. У виробника зазначають, що це є однією із рекомендацій МОЗ.

Нагадаємо, у МОЗ також розповіли, як правильно розпакувати продукти, придбані у магазинах або через доставку продуктів. Продукти потрібно перекласти до домашньої чистої ємності, а пакети – викинути, щоб не допустити можливого проникнення нової коронавірусної інфекції COVID-19 до організму. Про це розповів головний санлікар країни Віктор Ляшко під час брифінгу сьогодні, 23 березня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!