Хлопчика, якому дерево у Львові проломило череп і щелепу, виписали додому

1194 0
Дитині провели операцію з реконструкції кісток обличчя.
Фото: Олександра Сладкова

Фото: Олександра Сладкова

У хлопчика, на якого впало дерево під час прогулянки у Львові, лікарі діагностували проломані череп, щелепу та гомілку. Дитина отримала черепно-мозкову травму. Після майже місяця перебування у лікарні його уже виписали додому. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів головний лікар міської дитячої лікарні Дмитро Квіт.

Читайте також: Львів'яни хочуть усиновити покинуту Лілію. Що для цього потрібно і яка доля підкинутих дітей

«Дитину у задовільному стані виписали 13 липня. На щастя, гострих наслідків від перенесення черепно-мозкової травми не було. Ми дали всі необхідні рекомендації, тож надалі він буде спостерігатися у невропатолога за місцем проживання», – зазначив Дмитро Квіт.

За словами лікаря, хлопчик швидко одужав завдяки особливостям дитячого організму, оскільки у дорослому віці подібні травми протікають значно важче.

Читайте також: Паморочилося у голові. Львівські медики врятували життя 36-річному чоловікові

Нагадаємо, у Львові на вул. Грабовського, 11 під час прогулянки у парковій зоні Цитаделі на 8-річного хлопчика впала гілка від дерева. Дитину госпіталізували у важкому стані у міську дитячу клінічну лікарню. У поліції Львівської області Тvoemisto.tv зазначили, що за цим фактом відкрите провадження за частиною 2 ст. 367 КК, а саме – службова недбалість. 

Юлія Свірчинська

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!