Хмарно та зі снігом. Прогноз погоди у Львові на тиждень

2760 0
Тиждень почнеться з мінусової температури, а ближче до середини звичними стануть +1 та -1 і дрібний сніг.

Сьогодні, 21 січня, з ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами, повідомляє Sinoptik.ua. Опади не передбачаються. Впродовж дня спостерігатиметься мінусова температура: від -3 вдень до -7 вночі. Вітер 1,5-2 м/с.

Завтра, 22 січня, сонце рідко з'являтиметься з-за хмар. Втім, опадів не передбачається.Температура повітря впродовж дня буде нижче нуля – 4-9 градусів морозу. Вітер південний, до 2,4 м/с.

У середу, 23 січня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці йтиме дрібний сніг, який вже до обіду закінчиться. Вітер східний, 2-4 м/с. Температура від 0 до -5 градусів. 

Читайте також: Із дахів у Львові падають сніг та бурульки. Як уберегтися

У четвер, 24 січня, впродовж усього дня буде хмарно і йтиме сніг. Температура повітря – від 1 до -3 градусів. Вітер східний, 2 м/с.

У п'ятницю, 25 січня, у Львові буде хмарно. Вранішній дрібний дощ удень зміниться дрібним снігом. Температура повітря впродовж дня буде на 1 градус вище нуля, а вночі опуститься до -1. Вітер північний, 1,5-2,5 м/с.

У суботу, 26 січня, очікується хмарна погода і дрібний сніг протягом дня. Температура коливатиметься від -1 до +1. Північний вітер підійметься до 4,5 м/с.

У неділю, 27 січня, також буде хмарно і дрібний сніг йтиме до вечора, проте похолоднішає – до 5 градусів морозу. Вітер змінить напрямок на західний до 3 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!