Хочу піцу Гавайську, жуйки і більше нічого. Львів’ян закликають допомогти онкохворим діткам

2384 0
«Св. Миколай до моїх діток цьогоріч не прийде», – зі сльозами на очах сказала мати онкохворої дитини.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

У Львові всі охочі можуть стати святим Миколаєм для дітей, які зараз перебувають на лікуванні у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, у відділенні онкології. Про це Тvoemisto.tv повідомила ініціаторка ініціативи допомогти онкохворим діткам Галина Драч.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

«Св. Миколай до моїх діток цьогоріч не прийде», – зі сльозами на очах сказала мати онкохворої дитини. Прохання діток такі прості і, подекуди, для нас геть повсякденні – скуштувати ще хоча б один раз піцу, солодощі чи подивитись улюблений мультик. Попри біль та страждання вони вірять і чекають на чудо», – розповідає Галина Драч.

Така ініціатива триває уже близько 5 років. Реабілітологи, лікарі та медсестри допомогають дітям написати листи. Галина Драч забирає їх у відділенні і уже роздає бажаючим долучитися до подарунків.

«Батьки виснажені через дороговартісне лікування, а хворих дітей стає все більше з кожним роком. Щоб хоч якось полегшити їм біль, ми хочемо їм підняти настрій, щоб до них завітав Миколай», – каже Галина Драч.

Листів є чимало. Взяти їх можна, написавши волонтерці у приват.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv зробило підбірку ініціатив, коли можна допомогти втілити дитячу чи дорослу мрію до Дня Святого Миколая. Обирайте тут.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!