Політична реклама

Ходити на високих підборах не варто більше трьох годин

1835 0
Тривале носіння взуття з підборами, вищими за 5 сантиметрів, може викликати плоскостопість, артрит, мігрені та болі у попереку

Лікарі рекомендують носити підбори до 4 сантиметрів, аби уникнути проблем зі здоров'ям, також радять носити з собою запасну пару на низьких підборах, а на високих ходити не довше 3 годин на день, інформує ТСН.

Коли людина одягає взуття на високих підборах, змінюється навантаження на хребет і непомітно для неї змінюється центр ваги. Доводиться відхилятися назад, щоб зберегти рівновагу, а це призводить до зайвого вигинання попереку і, як наслідок, до викривлення хребта,а інколи і до зміщення внутрішніх органів.

Купуйте лише відцентровані підбори, прикріплені лише під прямим кутом. Носок краще обирати широкий, щоб не нашкодити пальцям. І найголовніше: якщо відчуваєте хоча б найменший дискомфорт, коли міряєте взуття, краще відмовитися від таких черевиків.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!