Холдингова компанія «Онур Груп» придбала обладнання для Львівської лікарні швидкої допомоги

2122 0
Компанія вже передала 25 концентраторів кисню для пацієнтів лікарні швидкої допомоги з патологією легеневої системи.
фото: онур

фото: онур

Холдингова компанія «Онур Груп» закупила 25 концентраторів кисню Healthtime для Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у Львові.

«Онур» продовжує свою соціальну ініціативу – допомагати лікарням Львова та області у боротьбі з коронавірусом. Компанія вже передала 25 концентраторів кисню для пацієнтів лікарні швидкої допомоги з патологією легеневої системи, у тому числі хворих на Сovid-19, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2.

«Цінність цих кисневих концентраторів у тому, що вони допоможуть великій кількості хворих не лише у важкому стані, а й тим, хто потребує кисневої терапії легкої і середньої тяжкості. Ми сподіваємося, що попередивши таким чином розвиток ускладнення у пацієнтів, ми допоможемо зменшити навантаження на лікарні і лікарів. Більше того, ці концентратори у майбутньому точно будуть активно використовувати у терапії хворих з патологією легеневої системи», – каже голова представництва і генеральний координатор «Онур Груп» Емре Караахметоглу. 

Додамо, що турецько-українська холдингова компанія «Онур Груп» розпочала свою роботу в Україні у 1991 році.

Вона успішно реалізувала важливі інфраструктурні проекти в Хорватії, Україні, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальної Гвінеї та Туркменістані. У діяльність холдингу входять напрямки галузі туризму, авіаперевезень, енергетики, будівництва та гірничодобувної промисловості.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!