Політична реклама

Хор Кембриджу, який вперше приїхав в Україну, сьогодні виступить у Львові

1505 0
Хор Коледжу Ісуса з Університету Кембриджу (Велика Британія) вперше відвідає Україну, де у супроводі органної музики дасть два концерти – один пройде сьогодні, 7 грудня, у Львові, другий – через два дні в Києві.

Хор Коледжу Ісуса є визнаним в світі колективом, його історія сягає в початок XVI століття. Хористи співають на церковних службах і регулярно беруть участь у фестивалях, святкових подіях і концертах по всій Великобританії. Значну частину часу Хор присвячує гастролям, як в Сполученому Королівстві, так і за його межами. Хористам аплодували зали в Бельгії, Естонії та США, заплановані виступи в Індії, Німеччині та країнах Африки.

Керівник Програми україністики в Університеті Кембриджу доктор Рорі Фіннін, який також відвідає Україну разом з Хором, переконаний у важливості перебування колективу в Україні. "Я гордий тим, що в рамках Програми україністики проходять подібні події. Це свідчення того, що ми йдемо правильним шляхом розвитку. Зростає інтерес країн одне до одного, посилюється їх взаємозв'язок, збагачується культура".

Концерти Хору у Львові відбудеться 7 грудня в Будинку органної та камерної музики о 18.30. Тел.: (0322) 72-39-53

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!