На правах реклами

Школа верхової їзди та поводження з кіньми «Темпо» у Львові – кінні прогулянки і не тільки

3500 0
В кінному клубі «Темпо» можна замовити катання на конях маршрутами різної складності та тривалості як дітям, так і дорослим.
Фото: кінний клуб "Темпо"

Фото: кінний клуб "Темпо"

Верхова їзда та спілкування з кіньми все більше зацікавлюють людей, адже це чудова нагода покататися на конях та відчути їх енергію. Досвідчені інструктори та спокійні треновані коні кінного клубу «Темпо» проводять заняття для всіх вікових категорій.

Найменшим діткам (до 5 років) інструктор пояснює як втриматися на коні, як поводитись під час руху та правила поведінки поруч із тваринами. Перший урок верхової їзди відбувається повільним кроком з постійною допомогою тренера. Під час крокового заняття дитина розслабляється і це позитивно впливає на її фізичне самопочуття та настрій. Батьки часто відзначають, що малеча стає спокійнішою, уважнішою та швидше засинає після регулярних тренувань.

Дітям шкільного віку спілкування з кіньми допоможе упорядкувати навчання і покращити успішність, адже позитивні емоції від верхової їзди активізують не лише емоційні, а й когнітивні процеси мозку. Тому кінний клуб «Темпо» запрошує школярів на екскурсії в конюшню. Тут розкажуть про породи коней та умови їх утримання, види верхової їзди та типи сідел, яка різниця між звичайним катанням на конях та уроками верхової їзди. Додатково під час екскурсії можна замовити катання на кониках та кінного фотографа.

Гіперактивні підлітки навчаться приборкувати надлишок своєї енергії і керувати нею, адже робота з кіньми дисциплінує, виховує терпіння і концентрацію, поглиблює саморозуміння. Інструктори з верхової їзди в кінній школі «Темпо» вчать не застосовувати силу, а мотивувати коня до дії м'якими методами, бути чуйними і уважними до настроїв та внутрішнього стану тварини, впливати на неї силою своєї енергії та впевненості. Отримані навички – самовладання, наполегливість, воля до здолання труднощів – допоможуть сформувати необхідний для подальшого життя фундамент особистості. 

Дорослим у кінному клубі «Темпо» запропонують спеціальні маршрути різної складності та тривалості. Це можуть бути разові катання на конях у комбінації з навчанням або цілий курс за абонементом, залежно від мети.

Крім класичних уроків із верхової їзди у Львові, тут рекомендують тренування верхи без сідла. Такі заняття дозволять швидше опанувати мистецтво балансу та допоможуть повністю розслабити тіло.

Також команда школи верхової їзди у Львові «Темпо» працює в напрямку liberty horse. Метод роботи з конем на свободі означає взаємну довіру та бажання коня контактувати з людиною без насильства і «заохочення» батогом. Тренер при цьому стає для вихованця партнером та вчителем одночасно. Тоді коні можуть виконувати трюки – лягати, кланятися чи вставати на задні ноги за командою. Зазвичай ці трюки замовляють для фотосесій.

Під час їзди на коні інструктор, за вашим бажанням, може йти поруч або супроводжувати верхи на іншому коні. Всі деталі стосовно екскурсії на конюшню, разової кінної прогулянки, навчального курсу верхової їзди, уроків поводження з конем чи професійної фотосесії узгоджуються заздалегідь за номером телефону (097) 966 96 50.

Цінові категорії послуг вказані на офіційному сайті компанії, сторінці у Фейсбук та Інстаграм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!