Хорватія вимагає тест на коронавірус, а Чорногорія змінила правила в’їзду для українців

4062 0
Українців просять взяти до уваги вимоги країн.
Фото: Туристичне агентство

Фото: Туристичне агентство

Хорватія вимагатиме негативний тест на коронавірус або обов’язкову 14-денну самоізоляцію для громадян третіх країн, зокрема, для України. Про це пише УП з посиланням на посла України у Хорватії Василя Кирилича.

«В ніч на 11 липня Хорватія прийняла рішення про обов‘язковість 14-денної самоізоляції для громадян третіх країн, в т.ч. для України. У разі наявності тесту на Covid-19 не давніше, як 48 годин, без самоізоляції», – написав Кирилич у Twitter.

Посол поки не уточнив, чи стосується ця вимога громадян, які прибувають на відпочинок авіарейсами.

Читайте також: Хочу на море у час карантину. Історії людей, які відпочивають у Туреччині, Хорватії, Албанії

Також Чорногорія змінила правила в’їзду для українців. Для авіапасажирів рейсів з України та Білорусі наявності тестів не вимагається, однак мандрівникам, які прямують до Чорногорії наземним транспортом, потрібно мати негативний тест на коронавірус, роблений не пізніше ніж за 72 години до перетину кордону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!