«Хотіли Сребреницю XXI століття?», – Подоляк звернувся до лідерів Європи на тлі масових вбивств під Києвом

4208 0
Михайло Подоляк жорстко висловився щодо тих країн і лідерів, які досі вважають, що Росія – це нормально, це бізнес, й головне не спровокувати її.
фото михайла подоляка у фейсбуку

фото михайла подоляка у фейсбуку

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до лідерів Європи, європолітиків на тлі масових вбивств росіянами українців у Київській області. Він також оприлюднив фото зі звільнених від загарбників міст біля столиці та назвав цей фотоархів пеклом 21 століття.

«Головне, на думку наших європейських партнерів, – не спровокувати росіян? (Зла іронія). Головне, щоб Третя світова не розпочалася? Головне, щоб росіяни не образилися та не використовували… Що не використовували? Ракети, авіабомби, танки, що не чинили масові вбивства цивільних, бомбардування житлових кварталів, масові розстріли, як у концентраційних таборах? Що вони ще не використали?

Як підсумок, світ отримав тотальний невимовний страх антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі. Сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних, знову зґвалтованих і вбитих. Сотні, тисячі мирних громадян України. Вбиті з особливим звірством», – йдеться у його зверненні.

Михайло Подоляк жорстко висловився щодо тих країн і лідерів, які досі вважають, що Росія – це нормально, це бізнес, й головне не спровокувати її.

«Дуже круті та всезнаючі вчорашні та сьогоднішні «лідери Європи», сотні діючих європолітиків, які ситно їдять і спокійно сплять зараз у своїх ліжках, чи немає у вас бажання уважно подивитися на цей фотоархів пекла-XXI, влаштованого росіянами в Київській області? Чи хотіли Сребреницю XXI століття? Отримали? Задоволені? Чи хотіли реінкарнувати Треблінку, заохочуючи «російський світ»? Хотіли згадати, що таке пекельний жах працюючих крематоріїв, що живцем спалюють людей, бо вони українці? Спробуйте знову відвернутися? Організувати черговий саміт, щоб потурбуватися та похитати головою?

Читайте також: Путін не відкладає питання знищення України, попереду багато боїв, – Данілов 

Чи не можна забороняти російську літературу в європейських університетах – це так негуманно?

Ще раз уважно подивіться на тисячі роздертих, зґвалтованих, спалених українців. У ХХІ столітті. У межах спецоперації. Роздертих росіянами. А тепер ще раз скажіть усьому світу про те, що РФ – це нормально, це бізнес, що не можна забороняти Рахманінова. Подивіться та скажіть. Або відверніться. Адже головне – не спровокувати. А вони нехай масово ріжуть українців», – додав він.

Нагадаємо, що Збройні Сили України звільнили всю Київську область від російських загарбників. У містах наші сили продовжують зачистку, туди ще не радять повертатися. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!