Хресна дорога для студентів у Львові: як долучитися

1748 0
Завтра, 1 квітня, відбудеться Хресна дорога для студентської молоді Львова. Молитва розпочнеться о 19:00 у парку імені Івана Франка.
фото: credo-ua.org

фото: credo-ua.org

Організовують даний захід також заради спільної молитви за мир і спокій у нашій державі.

«Хочемо ще раз закликати студентську молодь до призадуми над дійсністю, яка перебуває у нашій державі. Розуміємо, що на саму проблему не можемо вплинути, але через молитву у Великому пості ми готуємо себе до зустрічі Христа у Воскресінні. Патріарх Святослав назвав Пасхальною жертву Небесної Сотні. Так як Христос через Воскресіння дає нам можливість бути спасенними, так само і жертва Небесної сотні та багатьох, які віддали своє життя, є для того, щоб відчулася переміна нашого суспільства, народу і держави, а тим самим і Церкви», – зазначив студентський капелан ЛНУ ім. Івана Франка о. Тарас Островський.

Організовують захід Центр студентського капеланства та Студентська рада Львова за підтримки управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

За матеріалами ресурсу «Духовна велич Львова

Підготувала Мар'яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!