Христина Погранична здобула два «срібла» на етапі Гран-прі у Чехії

1750 0
8 березня вона виступила у трьох фіналах в окремих вправах.
Фото: Федерація гімнатики України

Фото: Федерація гімнатики України

У неділю, 8 березня, в чеському місті Брно завершився етап Гран-прі з художньої гімнастики, де львівська спортсменка Христина Погарничнана здобула дві срібні медалі. Про це повідомляють на сайті Відділення НОК у Львівській області.

16-річна гімнастка виборола «срібло» у багатоборстві і поступилася тільки представниці Білорусі Аліні Горносько. 

Читайте також: Важкоатлет із Львівщини встановив новий рекорд України

8 березня вона виступила у трьох фіналах в окремих вправах. «Срібло» їй вдалося здобути у вправі з обручем. Її тренеркою є Ірина Руда. Інші українки Єва Мелещук і Влада Нікольченко посіли, відповідно, п’яте і шосте місця.

Додамо, через епідемію коронавірусу, деякі провідні гімнастичні країни відмовились від участі у чеському етапі Гран-прі.

Нагадаємо, що Христина Погранична є чемпіонкою України серед юніорів із художньої гімнастики 2017-2017 року. У жовтні 2018 року виборола срібну медаль із художньої гімнастики на ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі, а торік дебютувала у дорослій збірній. На дебютному чемпіонаті світу посіла 12-те місце, що дозволило здобути разом із Владою Нікольченко дві олімпійські ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!