Христина Соловій презентувала новий кліп. Відео

7636 0
Сьогодні, 22 жовтня, молода львівська виконавиця Христина Соловій презентувала новий кліп, у якому приміряла образ мавки. Вокалістка презентувала відео на пісню «Под облачком». Про це Христина Соловій повідомляє на своїй сторінці у Facеbook.
фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

фото: facebook.com/khrystyna.soloviy

Кліп вийшов містичним, а сама Соловій у ньому приміряла образ мавки. За словами артистки, для неї пісня «Под облачком» є певним порталом із її лемківським корінням. 

«Це найдорожча для мене пісня. Коли я вперше її почула, мене так сильно накрило, що я почала дізнаватися все про лемків, що тільки можна. Це для мене не просто пісня, а пісня-портал з моїм лемківським корінням, із людьми яких я, на жаль, ніколи не бачила, але я їх відчуваю через цю пісню», – розповіла про нову роботу артистка.

Нагадаємо, 22 вересня 2015 року відбувся реліз дебютного альбому Христини Соловій «Жива вода», до якого увійшли народні пісні та дві композиції авторства самої Христини. Десять пісень платівки – українські народні в авторській адаптації Святослава Вакарчука. Записати альбом народних, зокрема лемківських пісень, було давньою мрією Христини, тож за початковим задумом дебютна платівка молодої співачки мала складатися виключно з них.

За інформацією: tsn.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!