Христина Соловій презентує новий альбом у Львівській опері. Де придбати квитки

6353 0
Новий альбом носитиме назву «Любий друг», він присвячений особистим історіям співачки.
фото: gazeta-misto.te.ua

фото: gazeta-misto.te.ua

Українська співачка, півфіналістка пісенного конкурсу «Голос країни-2013» Христина Соловій вирушає у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Любий друг». Це перші концерти співачки після річної перерви, яку вона взяла на запис платівки, повідомляють організатори.

Зокрема, 7 листопада співачка дасть концерт у Львові в Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua. Вартість квитків стартує від 300 гривень.

Читайте також: Христина Соловій презентувала відео з найшвидшим піаністом світу

«"Любий друг" – ліричний герой альбому. Його душа переходить в іншу людину в кожній пісні. А сам він – моя споріднена душа. Ми з ним зустрічаємось у житті, у книгах, у кіно. І врешті решт він залишається в моїх піснях», – розповідає про новий альбом співачка.

Музичні видання вже назвали вихід нової платівки Христини однією з головних інтриг української великої сцени, а шанувальники атакують питаннями щодо дати релізу. Окрім внутрішньої перебудови та переосмислення, Христина Соловій наважилася на дуже важливе рішення в житті – змінити склад музикантів. Ще у березні співачка оголосила про пошуки музикантів у своїх соцмережах. Зараз з новим складом вона закінчує роботу над альбомом, а влітку виступила на більшості українських фестивалів в якості хедлайнера сцен.

Читайте також: Христина Соловій презентувала новий кліп. Відео

Роботу над новим альбом Христина Соловій розпочала ще у 2016 році, і, за словами самої співачки, результат її розчарував. Тому в підсумку вийшов лише сингл «Хто, як не ти». До речі, у новому альбомі співачка презентує цей сингл в абсолютно новому звучанні.

Сингл «Fortepiano», який зараз є візитівкою співачки та розкриває звучання майбутнього альбому, вже зібрав 5,5 млн переглядів на YouTube. Вихід нового альбому очікується напередодні початку туру, який охопить щонайменше 13 міст України.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!