Христина Тишкун пояснила, чому вдягнула відверту сукню на візит у мерію Львова

5699 0
Власниця скандальної сукні каже, що ніколи не була помічницею ексзаступника міністра освіти і науки Ігоря Гарбарука.
фото: фейсбук христини тишкун

фото: фейсбук христини тишкун

Христина Тишкун, яка разом з колишнім заступником міністра освіти і науки України Ігорем Гарбаруком була на прийомі у Львівській міській раді, пояснила, чому обрала відверту скандальну сукню та чому прийшла у мерію. Ситуацію вона прокоментувала в ефірі «Сніданку з 1+1».

За словами дівчини, вона ніколи не працювала помічницею ексзаступника, а до Львова приїхала з власної ініціативи. Оскільки сама народилася у місті лева, тож напередодні католицького Різдва хотіла провести час з друзями.

Читайте також: Заступник міністра освіти звільнився після скандалу через фото з помічницею

«Хочу одразу розставити крапки над і. Я не є держслужбовцем, я – не працівник Міністерства освіти і не державний службовець. До Львова я їхала не на офіційний візит і ніколи не була помічницею заступника міністра. Ми з Ігорем Миколайовичем працювали над спільним проєктом, він був головним ідеологом цього проєкту і куратором. Я була пов'язана з цим проєктом з боку медійності і комунікації, а не як його працівник», – пояснила Христина Тишкун.

Додає, що участі в офіційних перемовинах не брала. Прийшла у мерію, щоб познайомитися з міським головою Андрієм Садовим, який завжди їй імпонував та цікавий як особистість та професіонал своєї справи. Водночас власниця скандальної сукні не заперечує, що її фотографії – провокативні та називаю своє вбрання протестом.

«Я хочу боротися з тим, з чим борються зараз жінки. Я називаю свою сукню протестом. Мене зачіпає з точки зору гендерної нерівності і проявів сексизму, з яким я стикаюся постійно. Мене оцінюють по моєму зовнішньому вигляду… Я просто одягнула сукню», – додала дівчина.

Нагадаємо, що Ігор Гарбарук та Христина Тишкун приїздили до Львова 24-го грудня, аби подивитися, як працюють навчально-практичні центри у профтехучилищах. Після спільного фото з посадовцями (міським головою Андрієм Садовим, його першим заступником Андрієм Москаленком, очільником департаменту освіти Львівщини Олегом Паскою) мережею пройшла хвиля критики, користувачі обурилися зовнішнім виглядом помічниці міністра.

Вона обрала чорну відверту сукню з глибоким декольте, високі підбори та червону помаду. 

Відповідне фото Тишкун також опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, де у коментарях вказала, що у міськраду вважала за потрібне вдягнутися так, як їй зручно.

Після скандального фото Кабмін звільнив заступника міністра освіти і науки України Ігоря Гарбарука за власним бажанням.

29 грудня сукню Христини Тишкун продали на аукціоні за 1000 доларів. Її купив юрист і адвокат Євген Лосовський. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!