Християни східного обряду відзначають Благовіщення. Розклад богослужінь у Львові

1993 2
У Львові є два храми, які святкують престольний празник на свято Благовіщення.
ілюстративне зображення

ілюстративне зображення

Завтра, 7 квітня, християни східного обряду відзначають свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. Два храми Львова святкуватимуть у цей день престольний празник, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Сьогодні християни східного обряду святкують Благовіщення. Традиції та звичаї

Храм Благовіщення Пресвятої Діви Марії, УГКЦ (вул. Пасічна, 83)

10:00 — Божественна Літургія

12:00 — Божественна Літургія

13.30 — Божественна Літургія

18:00 — Божественна Літургія.

Читайте також: Глава ПЦУ митрополит Епіфаній привезе до Львова чудотворну ікону. Програма візиту

Храм Благовіщення Пресвятої Богородиці, ПЦУ (вул. Антонича, 2)

12:00 — урочиста Божественна Літургія

Свято Благовіщення є одним із найбільших весняних свят. Це свято на честь події, коли Пречистій Діві явився архангел Гавриїл зі звісткою, що їй судилося стати матір'ю Божою. Біля джерела в Назареті, де Діва Марія дізналася благу звістку, пізніше спорудили храм. У свято Благовіщення в цьому храмі, як і в інших церквах, відбувається урочиста служба, приміщення прикрашають білими квітами, а священики одягаються в світло-блакитний одяг.


Читайте також:
8 Квітня, 2019 09:40
666 ... чи не з ворогом ? ... думайте , люди ... а от ті , хто поробив між нами тую війну , беззаперечно -- ВОРОГИ НАШОЇ ВІРИ християнської , православної ... і не тільки православної ... вони і татарам теж "допоможуть" так , що ті довго начуватимуться("радітимуть") ...
7 Квітня, 2019 10:37
666 ... конкретне недопрацювання новітніх українських (?) "патрійотів ... ще одне чергове святкування разом із ворогом нашої нації ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!