Хто будуватиме пішохідний міст на вул. Головатого – Сулими у Львові

3426 0
Вартість робіт становить майже 8,5 млн грн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові визначили підрядника на будівництво пішохідного моста на вул. Головатого – Сулими. Згідно з даними системи електронних закупівель Prozorro, 18 жовтня ЛКП «Львівавтодор» підписав договір із ТзОВ «Західтрансбуд».

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Вартість робіт становить майже 8,5 млн грн. За ці гроші підрядник має демонтувати наявні сходи, натомість збудувати міст на опорах через залізничну колію, облаштувати сходи та маловантажний ліфт, замінити комунікації та встановити освітлення.

Містобудівні умови та обмеження на проектування пішохідного мосту між вулицями Сулими та Головатого погодили ще наприкінці 2017 року. Завершити роботи мають до червня наступного року.

Читайте також: Частину кам’яниці на площі Ринок купить заснована три місяці тому фірма

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Західтрансбуд» зареєстроване у Львові. Фірма має сім бенефіціарних власників. Найбільша частка належить Степану Маїку, а керівником фірми є Зіновій Дац. Ця фірма у 2016 році ремонтувала аварійний шляхопровід на вулиці Городоцькій, 166, втім робіт так і не завершила. Цього року прокуратура Львівської області відкрила кримінальне провадження, звинувативши фірму в привласненні 144 тис. грн із місцевого бюджету.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!