Хто і чому побив водія автобуса в Брюховичах

7032 3
У водія розбита голова та підозра на струс мозку.
фото: Уляна Неділько/Facebook

фото: Уляна Неділько/Facebook

Водія автобуса №8, що курсує зі Львова до Брюховичів, побив батько дітей, яким раніше шофер відмовив у безкоштовному проїзді, повідомляє Zaxid.net.

У сюжеті Степан Подолюк говорить, що не шкодує, що побив водія.

«Ті всі образи накопичились, я згадав, як дитину образив, жінку і мене. І я як чоловік не стримався і вдарив його в голову. Я не вважаю себе винним. З одної сторони, морально я зробив правильно, але по закону, напевно, що ні. Якщо це допоможе в перспективі людям, дітям з інвалідністю, я за свій вчинок готовий відповісти», – говорить він.

Компанія «Міра і К», яка обслуговує маршрут №8, за цей випадок дала водієві догану. Перевізник говорить, що діти, яких висадили з автобуса, не мали учнівських квитків. 

«Такі методи неприпустимі. Був правий водій чи не був – є загальнолюдські норми поведінки. Таким способом конфлікт не вирішити. Підприємство провело роботу з тим водієм, винесло йому догану, хоча ситуація є неоднозначна», – каже директор перевізної компанії «Міра і К» Тарас Солтис.

Нагадаємо, водія автобуса №8 побили 13 вересня, про що у Facebook повідомила дочка потерпілого Уляна Неділько. Чоловікові розбили голову, у нього підозра на струс мозку. Щодо інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. Потерпілий від госпіталізації та здачі аналізу на вміст алкоголю в крові відмовився. Уляна Неділько просить зголоситися усіх свідків побиття.

Додамо, 5 вересня на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook Ліліана Подолюк написала, що потерпілий водій висадив з автобуса двох її дітей з багатодітної сім’ї, які не мали грошей за проїзд. Допис викликав хвилю обурення серед учасників спільноти.

Читайте також:
15 Вересня, 2018 12:42
Євген У будь-якому випадку потрібно залишатися людиною. Бити його, звичайно, було не потрібно. Але, питания до моралі самого водія: чи врятують тебе тих 10 грн? Мабуть, ні. Як батька тих дітей можуть згодом бити їх однолітки, так і його, на той час пенсіонера, висадити з транспорту, бо посвідчення. Всьому свій час. Як ти - так і до тебе.
15 Вересня, 2018 08:23
Андрій Не за дві гривні, а за відеошення до дітей.
15 Вересня, 2018 00:55
Лариса Побити93932 людину за 2 гривнi? Судячи з фото в ФБ тато не жебрак. Колись i ти будешь старим. I тебе вiдлупцюе який-небудь однолiток твого сина.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!