Хто і за скільки орендуватиме приміщення онкополіклініки на Єфремова у Львові. Результати конкурсу

2211 0
Переможець запропонував орендну плату у 10 разів більше за стартову ціну.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

У Львові на конкурсі визначили орендаря приміщення першого поверху онкополіклініки на вул. Єфремова. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник управління майном спільної власності Львівської облради Віктор Кусий.

Засідання конкурсної комісії відбулось 24 грудня. Заявки на участь подали троє претендентів: ТзОВ «Центр опіки», ТзОВ «Спіраль» і ТзОВ «Львівська медична група». Останнє підприємство і стало переможцем, запропонувавши ціну за оренду приміщення у 30 тис. грн за стартової ціни 2800 грн.

ТзОВ «Центр опіки» запропонував близько шести тисяч гривень, а ТзОВ «Спіраль» – трохи більше 16 тис. грн.

«Заселення орендаря буде, коли приміщення стане вільним. Орендар почне сплачувати гроші після фактичного заселення, що відбудеться, коли ми підпишемо акт прийому-передачі приміщення. Тобто договір може бути підписаний сьогодні, наприклад, а акт – через місяць», – каже Віктор Кусий.

Читайте також: Мода може вберегти від раку. Де на Львівщині найчастіше хворіють та що нового в лікуванні

ТзОВ «Львівська медична група» зареєстроване у Львові у квітні 2013 року. За даними YouControl, його керівницею є Ірина Токаржевська, яка також пов'язана із київською фірмою «Фармацевтична компанія Велго» та львівською фірмою «Лікфарм-Львів», що торгують фармацевтичними препаратами.

Основник видом діяльності ТзОВ «Львівська медична група» є надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів.

ТзОВ «Центр опіки» також зареєстроване у Львові. За даними YouControl, підприємство заснували два місяці тому, у жовтні. Воно також, згідно з КВЕДами, займається наданням послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів. Очолює підприємство Юлія Городечна, яка також пов'язана із низкою фірм, що надають в оренду нерухоме майно, торгують продуктами та напоями у магазинах області. Також Юлія Городечна керує фірмою у Миколаєві на Львівщині, що займається діяльністю готелів, і очолює ГО «100ліття».

ТзОВ «Спіраль» засноване рік і 5 місяців тому. Серед його КВЕДів надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання не є основним. Підприємство займається роздрібною торгівлею одягом у спеціалізованих магазинах. Керує ним Юрій Стеців, з яким пов'язано пару десятків підприємств, що займаються торгівлею і сільським господарством на Львівщині.

Нагадаємо, як раніше писало Tvoemisto.tv, онкополіклініка має переїхати у приміщення регіонального діагностично-лікувального онкоцентру на вул. Гашека, коли там завершиться ремонт. А вивільнені приміщення використають для приватного геріатричного пансіонату.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!