Хто може очолити львівський «ОХМАТДИТ»: перелік претендентів

4130 0
Завершився прийом документів на конкур на заміщення посади головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ». Розвивати медичний заклад виявили бажання шестеро медиків, – повідомляється на головному сайті Львівської облради.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

Серед претендентів двоє представників «ОХМАТДИТУ». Це дитячий невролог Мар’яна Возниця та заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи, головний позаштатний спеціаліст з соціальної педіатрії та санаторно-курортного лікування дітей ДОЗ ЛОДА Володимир Гусак.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Також у конкурсі беруть участь Андрій Комар – завідувач поліклінічним відділенням № 2 комунальної 10-ї міської клінічної лікарні м. Львова, Іван Медвідь – головний лікар Добромильської районної лікарні КЗ СРР «Старосамбірська центральна районна лікарня», Віра Капрусь – заступник головного лікаря з охорони материнства і дитинства комунальної 4-ї  міської клінічної лікарні м. Львова та Степан Середа – головний лікар Львівського обласного лікарсько–фізкультурного диспансеру.

З 21 квітня почне роботу комісія до складу якої входить 9 осіб, серед яких медики, громадські активісти, депутати. Комісія назве ім’я кандидата  якого згодом затвердять на сесії Львівської обласної ради.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!