Хто може отримати записи з камер відеоспостереження у Львові

4038 0
У місті ведуть журнал реєстрації виданих усіх відеозаписів.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Записи з камер відеоспостереження видають лише за запитами страхових компаній, зверненнями правоохоронних органів або ж адвокатів. Про це під час дискусії в ефірі Tvoemisto.tv повідомив керівник ЛКП «Муніципальна варта» Павло Пец.

«Якщо звертається громадянин і розповідає, що, приміром, відбулася ДТП, його побили, то ми рекомендуємо йому звернутися до правоохоронних органів з заявою. У нас вже є відпрацьована робота зі слідчими, які приходять з запитом і отримають відеозаписи», - каже він.

Також, за словами Павла Пеца, у місті ведуть журнал реєстрації виданих усіх відеозаписів, де зазнають про те, що видали відеозаписи в межах конкретного провадження.

Додамо, що до 2020 року у Львові мають запрацювати півтори тисячі нових камер відеоспостереження. Відео з цих камер можуть за запитом отримати лише правоохоронці та працівники спецслужб. Загалом для потреб міста необхідно близько п’яти тисяч камер.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!