Хто облаштовуватиме вело-пішохідну зону на вулиці Коперника

3269 0
Вартість закупівлі знизилася майже на мільйон гривень.
Візуалізація: ЛКП "Інститут просторового розвитку"

Візуалізація: ЛКП "Інститут просторового розвитку"

Галицька районна адміністрація 16 квітня підписала договір про облаштування вело-пішохідної зони на вулиці Коперника від вулиці Грабовського до вулиці Колесси з ТзОВ «Трансбудторг». Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Під час торгів вартість закупівлі знизилася з майже 5,5 млн грн до 4 399 тис. грн. За ці кошти підрядник має укріпити схил та облаштувати підпірну стінку, замінити сходи, зрізати 86 та насадити понад тисячу дерев та кущів. За проектом, який виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», простір буде спільним і для пішоходів, і для велосипедистів. Ширина тротуару становитиме 2,5 м.

Читайте також: Як реконструюють площу Двірцеву. Актуальні фото

Уздовж алеї запроектували кишені з вуличними меблями, що слугуватимуть своєрідними балконами для огляду вулиці Коперника. Через те, що тераса розташована близько до історичного муру, який нещодавно відреставрували, доріжку замощуватимуть у наявних відмітках. Також тут замінять вуличне освітлення та водовідведення. Завершити роботи мають до кінця року.

Крім ТзОВ «Трансбудторг», у тендері брали участь ПП «Мостобудівельне управління №1» та ПП «Мегапромбудімпекс». Перше підприємство пропонувало виконати роботи за 4,4 млн грн, що на тисячу дорожче, ніж пропозиція переможця торгів. ПП «Мегапромбудімпекс» пропонувало на мільйон більше.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Трансбудторг» зареєстроване у Львові майже три роки тому. Його засновниками є львів'янин Андрій Гук та калушанин Віталій Винник. Раніше компанія вже, зокрема, ремонтувала вулицю Римлянина, частину проспекту Свободи та облаштовувала велодоріжку на вулиці Княгині Ольги.

Візуалізація Інституту просторового розвитку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!