Хто очолить містечка на Львівщині. Перелік новообраних мерів

4780 0
Більшість міст Львівщини вже обрали собі міських голів. У багатьох – чинні мери продовжили свої повноваження, в інших – з’являться нові керівники. Пропонуємо підсумок інформації регіональних ЗМІ про результати перегонів міських голів на Львівщині.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Сколівчани втретє довірили посаду міського голови Володимиру Москалю.

Міським головою курортного містечка Моршин став Руслан Ільницький – теж втретє.

Довіру чинному меру висловили і у Стрию – тут Роман Шрамов’ят, який йшов самовисуванцем, набрав 49,6% голосів.

А ось у Дрогобичі новий мер – ним стане представник «Народного контролю», голова ГО «Дрогобицький майдан»,  49-річний лікар-анестезіолог Тарас Кучма.

Курортне містечко Трускавець очолить висуванець «Самопомочі», головний лікар міської лікарні  43-річний Андрій Кульчицький.

За чинного голову Східниці Івана Піляка проголосувало 82% виборців.

На виборах мера Самбора переміг висуванець партії «Воля», голова громадської організації «Самооборона Самбірщини» Юрій Гамар.

У Турці перемогу з кількаразовим відривом здобув Геннадій Когут, – депутат  міської ради, активний учасник Майдану в Києві, голова Громадського об’єднання «МАЙДАН Турківщини»

У Яворові лідирує 28-річний кандидат Павло Бакунець, який  з грудня минулого року виконував обов’язки міського голови міста

У Сокалі перемагає Вадим Кондратюк – заступник міського голови Сокаля і член партії» Конгрес Українських Націоналістів»..

У Червонограді на виборах мера переміг Андрій Заліський, – приватний підприємець, колишній заступником  міського голови Червонограда, помічник народного депутата Ігоря Васюника

На виборах мера Соснівки лідирує екс-голова міста, самовисуванка Ірина Харчук.

У Рава-Руській мером став секретар міськради, представник ВО «Свобода» Микола Зінько.

Головою Жовкви вже втретє стане Петро Вихопень, який на цих виборах заручився підтримкою БПП «Солідарність».

За попередніми підрахунками, найбільшу кількість голосів набрав діючий мер Кам’янка-Бузьки Олег Омелян.

На виборах міського голови Радехова  висуванкць БПП «Солідарність», приватний підприємець Степан Коханчук перемагає чинного мера Ніну Загиней.

За попередніми підрахунками голосів на виборах міського голови Бродів найбільшу кількість голосів набрав чинний мер Анатолій Белей, за якого проголосували приблизно 80% виборців.

На виборах міського голови Золочева теж перемагає чинний мер, самовисуванець Ігор Гриньків.

Діючий мер переміг і у Комарному Городоцького району – за Тараса Іваницького проголосувало понад 66% виборців.

А ось у Судовій Вишні Мостиського району мер від боротьби відмовився – тут переміг висуванець «Солідарності» Олег Станкевич.

За попередніми підрахунками, у Дублянах переміг «свободець» Василь Попович, – чинний мер міста.

Затята боротьба розгорнулася у Винниках, де Володимир Квурт (у недавньому минулому – секретар Львівської міськради) лише на кілька десятків голосів випередив Богдана Шустера. Також вже стало відомо, що Володимир Доманський стане новим селищним головою Брюхович. За нього проголосувало 1206 виборців.

За матеріалами zaxid.net, portal.lviv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!