Хто очолить поліцію Львова? Три факти про нового керівника

2926 0
У Львові тимчасовим виконувачем начальника управління патрульної поліції в місті призначений рядовий поліції Антон Пузиревський. Про це поінформувала прес-служба відомства. За повідомленням, у вівторок, 17 листопада відбулося його офіційне представлення.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

1. 36-річний Антон Пузиревський до нинішнього призначення обіймав посаду командира третього батальйону управління патрульної поліції Львова. Уродженець міста Червонограда на Львівщині.

2. Упродовж 6 місяців проходив службу у Збройних силах України (квітень – вересень 2014 року), брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

Читайте також: У Львові встановили перший термінал для оплати штрафів карткою

3. Освіта вища, у 2007 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Спеціальність за освітою: психологія.

Щодо попереднього керівника патрульної поліції Львова Юрія Зозулі у прес-службі патрульної поліції Львова повідомили, що його призначено начальником управління патрульної поліції міста Києва.

Нагадаємо, що 26-річний Юрій Зозуля очолював львівську патрульну поліцію від 20 серпня.

За матеріалами: прес-служба патрульної поліції Львова, Радіо Свобода


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!