Хто отримує квитки на концерт «Океан Ельзи». Результат розіграшу від Tvoemisto.tv

3347 0
Сьогодні, 6 червня, на Tvoemisto.tv завершився розіграш квитків на концерт гурту «Океан Ельзи», що відбудеться на стадіоні «Арена Львів» 11 червня. Аби отримати 2 перепустки на концерт, потрібно було знайти 8 назв пісень Океанів, що загубилися між буквами. До розіграшу долучилися 113 охочих.

Ім’я переможця серед учаників, які виконали умови розіграшу, за допомогою сервісу random.org визначитили 6 червня о 18:00 годині. Дві перепустки на концерт отримує Oksana Shpirnal. Запрошуємо щасливицю отримати свої квитки у редакції «Твого Міста» завтра, 7 червня, близько 16:00 години за адресою: вулиця Сахарова, 35. 

Нагадаємо, концерт гурту «Океан Ельзи» відбудеться у рамках нового Світового туру, що проходитиме на підтримку дев’ятого за рахунком альбому гурту, над яким музиканти «Океану Ельзи» щільно працювали в студії влітку минулого року. Першим містом, яке відвідає гурт в рамках Світового туру, стане Львів.

Читайте також: Гурт «Океан Ельзи» представив новий альбом «Без меж». Де послухати?



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!