Хто постраждав через обвал будівлі у Львові та зведення готелю біля вокзалу. Головне за добу

1072 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.

У Львові у будинку на вулиці Руській, 8 стався обвал стіни у нежитловому одноповерховому будинку. З-під уламків рятувальники дістали тіло молодого чоловіка, який виконував роботи з перфоратором.

Читайте також: Як виглядає оновлена вулиця Пекарська у Львові. Актуальні фото

На Львівщині відреставрують дзвіницю дерев’яної церкви Собору Пресвятої Богородиці, пам’ятки архітектури національного значення 1724 року будівництва, що у с. Лоні Перемишлянського району.

Від учора, 19 липня, до 19 серпня перекрили рух транспорту на вул. О. Шумського, на ділянці від вул. Нагірних до вул. Сарненської.

Читайте також: Шеф анкіт

На Львівщину привезуть вакцину Moderna, яку напередодні Україна отримала через глобальну ініціативу COVAX. Повний курс щеплення передбачає введення двох доз вакцини з інтервалом у 28 днів.

Від сьогодні у Львові у деяких будинках на вул. Виговського припинять подачу гарячої води до 20 серпня.

26-річну жінку, яка вразило струмом на цистерні вантажного потяга, підключили до штучної вентиляції легень. У перші дні вона була при свідомості, але зараз через проблеми з легенями її стан погіршився. 

Читайте також: Низькі темки, страшні наслідки. Чи достатньо на Львівщині вакцин та імуноглобуліну від правця

На вулиці Науковій у Львові сталася ДТП за участі 6 автівок, є інформація про одного потерпілого. 

Біля Львова відкриють один із найбільших логістичних центрів Західної України. Загальна площа території становитиме 8,08 га. Повністю здати в експлуатацію об'єкт планують до кінця наступного року.

У Львові планують звести житлову багатоповерхівку, а також готель на вулиці Залізничній, 26, на місці колишніх складів «Укрпошти» біля вокзалу. 

Львівська міська рада продала на аукціоні приміщення першого поверху у кам’яниці, що на площі Ринок, 35. Нежитлові приміщення площею 25 кв. м, продали за чотири мільйони гривень. 

Читайте також: Парастас за Надією Оксенчук відбудеться у Львові у середу

У Львові помер львівський художник і поет, філософ Роман Хоркавий, він був членом національної Спілки письменників України.

Футбольний клуб «Рух» підписав угоду зі стадіоном «Арена Львів», за якою проведення домашніх матчів Української Прем’єр-Ліги сезону 2021/2022 відбуватимуться у Львові. 

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!