Хто представлятиме Україну цього року на Євробаченні

13690 0
Композицію визначать до 10 березня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Цього року Україну на Євробаченні представлятиме гурт Go_A Band, який переміг на нацвідборі торік. Пісню для конкурсу відбиратимуть, але без глядачів. Про це йдеться на сторінці Eurovision Ukraine у Фейсбук.

Композицію обиратиме журі, до складу якого увійшли переможниця Євробачення-2016 Джамала, продюсер та соліст гурту The Maneken Євген Філатов, музичний продюсер та композитор Руслан Квінта, а також представники Суспільного Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін.

Згідно з правилами, гурт Go_A має представити не менше двох пісень для відбору. Кожен член журі оцінюватиме композиції балами від 1 до 5. Пісня, що набере у сумі найбільше балів, стане переможницею відбору. З якою саме композицією Go_A представлятиме Україну на Євробаченні 2021 стане відомо до 10 березня.

Go_A  український електро-фольк гурт. Цей грут переміг на Національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення-2020» із піснею «Соловей». 18 березня Європейська мовна спілка повідомила, що пісенний конкурс не відбудеться через пандемію коронавірусу, проте того ж дня НСТУ повідомила що гурт представить Україну на «Євробаченні-2021».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!