Хто представить Україну на Євробаченні. Відео

5967 0
Фінал міжнародного конкурсу проведуть 16 травня у нідерландському Роттердамі.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

У нацвідборі Євробачення від України переміг гурт Go A. І судді, і глядачі поставили виконавцям максимальні 8 балів.

Київський гурт Go-A об’єднав у своїй творчості сучасні біти, етнічний вокал та потужний гітарний драйв. Музиканти виконують пісні у створеному власноруч стилі «укр-транс». Гурт неодноразово представляв українську музику в Ізраїлі, Польщі та Білорусі.

До фіналу нацвідбору також пройшли пройшли Jerry Heil, KRUTЬ, Khayat, TVORCHI та Девід Аксельрод. Фінал міжнародного конкурсу проведуть 16 травня у нідерландському Роттердамі.

Нагадаємо, що торік Україна не брала участі в Євробаченні. За результатами Нацвідбору на конкурс мала поїхати співачка Maruv із піснею «Siren Song». За умовами контракту з НТСУ, вона мала відмовитись від гастролей у Росії, де до цього часу активно виступає. Співачка заявила, що готова відмовитись від гастролей, утім договір із Нацрадою так і не підписали. Інші учасники Нацвідбору також відмовились їхати на Євробачення.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!