Хто ремонтуватиме вулицю Пилипа Орлика у Львова

2316 0
Відбувся тендер із визначення підрядника.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові визначили підрядника реконструкції вулиці Пилипа Орлика. Про це ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Фонтан, мости та дерева. Як змінюється Двірцева у Львові. Фоторепортаж

Переможцем торгів стало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», що має виконати роботи за 74,9 млн гривень. Стартова ціна на торгах становила 78,4 млн грн. Надійшло три пропозиції – окрім «Онуру», у торгах взяли участь ТзОВ «Компанія ЛДС» з пропозицією у 61 млн грн та ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» із пропозицією у 76 млн гривень.

Попри найменшу запропоновану ціну пропозицію ТзОВ «Компанія ЛДС» відхилили через невідповідність у тендерній документації. Спершу вулицю хотіли капітально відремонтувати за 18 млн грн, проте згодом вирішили провести реконструкцію.

Як розповіла раніше заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, із середини липня у Львові планують розпочати роботи. Проєкт вулиці виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика

За проєктом паркування на вулиці мали облаштувати у кишеньках, у міждеревному просторі та у місцях, де були газони. Загалом на Орлика планували близько ста паркомісць, а вздовж вулиці – прокласти велосмуги.

Олександра Бодняк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!