У соборі Святого Юра відреставрують дзвіницю та влаштують громадські туалети

2315 0
Вартість робіт становить 8,3 млн гривень.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

У соборі Святого Юра у Львові відреставрують дзвіницю, митрополичі палати та облаштують громадські санвузли. Відповідний тендер оголосили в системі публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Що таїть підземелля собору святого Юра у Львові

Згідно з тендерною документацією, тут мають відремонтувати стіни та сходи, замінити сталеву дзвіницю, замінити вікна, відреставрувати металеву огорожу, проведуть комунікації та побудуть громадські вбиральні.

За результатами аукціону, переможцем обрали ТОВ «Підприємство "Турист"», однак фірмі ще не повідомили про намір укласти договір. Згідно з даними системи Youcontrol, підприємство засноване у Львові ще у 1996 році. Основним видом діяльності компанії є організація будівництва будівель. Засновником та керівником його є Володимир Смалюх.

Читайте також: Біля собору Святого Юра у Львові віднайшли ймовірний фундамент церкви XV ст. Фото

Вартість робіт становить 8,3 млн гривень. Завершити реставрацію мають до кінця наступного року. Додамо, що Уряд виділив на ремонт комунікацій собору 20 мільйонів гривень.

Цього року у соборі Святого Юра за 12,4 млн запланували частину реставрації, що стосується впорядкування подвір’я. Крім цього, територію довкола Собору впорядкують за майже 5 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!