Хто швидше рахує — математична гра для дітей

2799 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам молодших школярів новий комплект практичних завдань — математичну гру «Хто швидше рахує».
фото: osvita.ua, vsiknygy.net.ua, 7school-kolomyi.ucoz.ua, perezvin.at.ua, psychologis.com.ua, zol-2.schools.lviv.ua

фото: osvita.ua, vsiknygy.net.ua, 7school-kolomyi.ucoz.ua, perezvin.at.ua, psychologis.com.ua, zol-2.schools.lviv.ua

Математична гра «Хто швидше рахує» є чудовою можливістю заохотити дитину до виконання математичних операцій і вдосконалити її навички додавання, віднімання, множення та ділення.

У завданнях комплекту дитині пропонується розв’язати якомога більше математичних прикладів за обмежений відлік часу. При цьому дитина може змагатись із собою, постійно вдосконалюючи власний результат, або зі своїми друзями та батьками.

Читайте також: В мережі з’явилась великодня розмальовка для дітей. Де завантажити?

Веселий і конкурентний дух змагання допоможе дитині досягти успіху не лише в математиці, а й у навчанні в цілому.

Комплект містить чотирнадцять завдань різної складності на додавання, віднімання, множення та ділення. Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження доступне для користувачів сайту після реєстрації.

Джерело: Освіта.ua

Опублікував ІГор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!