Хто стане мером у 7 найбільших містах України: результати екзит-полів

2129 0
У неділю, 15 листопада, у день другого туру виборів міських голів, де призначено повторне голосування, Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення ТСН провів незалежний екзит-пол. Пропонуємо вам результати дослідження.
фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

Опитування відбулося у семи найбільших містах України: Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Івано-Франківську, Луцьку, Львові та Павлограді. Похибка не перевищує 3.5% для Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Івано-Франківська і Львова, 4.2% – для Луцька, 5.1% – для Павлограда. 

У Львові екзит-поли проводили дві компанії: Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), на замовлення телеканалу «1+1», та соціальна агенція «Фама».
За даними КМІС, Андрій Садовий отримав 61,4% голосів, Руслан Кошулинський – 38,6%.
За даними «Фама», Андрій Садовий отримав 61,8% голосів, Руслан Кошулинський – 36,8%.

Додамо, Львівська міська виборча комісія оголосила попередні дані про переможця виборів міського голови Львова. Згідно з опублікованими даними, лідирує Андрій Садовий. 

Джерело: ТСН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!