Хто стане новим міністром освіти та до яких проблем можуть призвести не фахові косметологи. Підсумки доби

1119 0
Нині 19 березня та 389 доба героїчного протистояння російській агресії.
Фото: Вікна

Фото: Вікна

Повітряна небезпека: Сигнал небезпеки на Львівщині пролунав о 23:33, відбій – о 01:39. Україну атакували дрони-камікадзе «Shahed-136/131». Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф. Українські ППО знищили 11 з 16 БпЛА в центральних, західних та східних областях.

Силам ППО вдалося знищити всі «Шахеди», які атакували Київ. Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, уночі Львівську область атакували шість дронів-камікадзе типу Shahed-136, три з них вдалося збити силам ППО, решта – влучили в нежитлові приміщення Яворівського району.

Другий раз за добу сигнал тривоги пролунав о 09:09, відбій – о 11:18. В повітря піднімався МіГ-31К вкс рф.

Ситуація на фронті: Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт російського диктатора володимира путіна у кремлі шукають наступника президенту рф.

«Коло путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни. Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму путіна», – зазначив він.

За даними Генштабу (станом на 6:00), ворог продовжує наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. ЗСУ відбили 83 атаки на цій ділянці фронту. Епіцентром бойових дій залишається Бахмут – Сили оборони не дали пройти противнику у північній частині міста.

Українська авіація та підрозділи ракетних і артилерійських військ завдали 17 ударів по районах зосередження окупантів. Також збито БпЛА «Шахед-136».

Читайте також: В Міноборони запевняють, що без підготовки мобілізованих на передову не відправляють. Через масштабну війну підготовка рядового й сержантського складу відбувається за скороченими термінами, але без зниження якості навчання.

Акцент дня: Небезпечна косметологія. Ін’єкції краси – за і проти. Серед сучасних стандартів краси – пишні губи, маленький ніс, довгі вії та виразні вилиці. У гонитві за досконалістю жінки іноді перетворюють свою вроджену зовнішність на відверту потворність. Чому не варто експериментувати із зовнішністю та звертатися лише до кваліфікованих фахівців і до яких проблем можуть призвести ін’єкції краси, Тvoemisto.tv дізналося від пластичного хірурга, дерматологині й алергологині.

Читайте також: Що найбільш модно цієї весни? Кожна жінка хоче виглядати стильно, адже це додає нам сил боротися та впевненості в собі. Стилістка Наталя Береза виокремила найбільш актуальні світові весняні тенденції.

Ключові події:

1. Шмигаль повідомив, хто стане новим міністром освіти. Ним планують призначити Оксена Лісового. Також стало відомо, що Олександр Камишин очолить міністерство стратегічних галузей промисловості, а Михайло Федоров – новий віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України.

2. Інформація про закриття монастиря у Лаврі «безпідставна маніпуляція», – Митрополит Епіфаній. «Найперше, слід підкреслити, що в жодному разі не йдеться про закриття цього монастиря, припинення в ньому молитви, богослужінь, чернечого життя. Порівняння нинішніх подій із минулими гоніннями комуністичної влади на Церкву загалом та двократним закриттям монастиря зокрема – безпідставна маніпуляція. Особливо цинічно вона звучить з вуст ієрарха, який був тісно пов’язаний з компартією та навіть намагався від неї висуватися на виборну посаду», – зазначив він.

Читайте також: Папа до біженців з України: Молюся за мир для вашої багатостраждальної країни. Папа Франциск зустрівся у Ватикані з біженцями, які прибули до Європи в рамках екуменічної ініціативи гуманітарних коридорів.

Та: У Соборі Святого Юра звучатимуть давні духовні напіви Великого Посту. У виконанні Наталії Половинки, Марії Кміть та Юлії Оліяр;

3. У Польщі переселенці можуть отримати допомогу на придбання ліків. Що для цього потрібно. Головною умовою є надання документа, що підтверджує отримання польського ідентифікаційного номера.

Читайте також: У Інституті раку доступні безоплатні послуги з лікування раку молочної залози. В НСЗУ пояснили, які саме. Заклад уклав договір із НСЗУ на 16 пакетів послуг;

4. Стало відомо, від чого залежать ціни на житло у Львові. За даними спеціалізованого сайту про нерухомість ЛУН, найдорожчим є метр квадратний у новобудовах Галицького району – понад 87 тисяч гривень, дешевшим у Личаківському та Франківському – понад 52 та 50 тисяч гривень за метр квадратний, ще дешевшим у Залізничному – приблизно 45 тисяч гривень. Шевченківський і Сихівський райони найдешевші: ціна метра квадратного в новобудові – понад 42 тисячі гривень;

5. 28-ма Антарктична експедиція, у складі якої двоє львів’ян, вирушила на станцію. В експедиції – 14 учасників: 9 вчених, лікар, кухар, сисадмін, системний механік та дизеліст-електрик. Вони працюватимуть на станції впродовж року.

Слава Україні! Гарного Вам дня!

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!