Хто стане правою рукою Садового у міськраді?

3445 0
Міський голова Львова Андрій Садовий назвав прізвища фахівців, які замінять на посадах чиновників, що пройшли на позачергових виборах до Верховної Ради.
Фото: travel.lviv.ua

Фото: travel.lviv.ua

Згідно із попередньою інформацією, до Верховної Ради проходять керівник міського управління культури Ірина Подоляк та директор департаменту гуманітарної політики Олег Березюк, пише Zaxid.net.

«Я вітаю Ірину Подоляк, якій львів'яни довірили представляти їх у Верховній Раді. У неї є дуже сильна заступниця пані Ірина Магдиш. На неї будуть покладені обов'язки керівника управління. Якщо вона з ними впорається, вона може далі цю посаду обіймати», - розповів мер Львова.

«Якщо говорити про Олега Березюка, він також є в прохідній частині списку до ВР, він керівник департаменту. Я думаю, що ми покладемо обов'язки керівника департаменту на Галина Слічну (зараз вона керівник міського управління освіти). Подивимося, як вона буде справлятися», - зауважив Садовий. 

Читайте також: Львівське лобі Андрія Садового у Раді. Хто є хто?

Також до парламенту може потрапити начальник управління інвестицій Сергій Кіраль (32 номер у списку «Об'єднання Самопоміч»). Тож міський голова радить дочекатися остаточних результатів виборів. 

Водночас Андрій Садовий запевнив, що у Ратуші охоче зустрінуть фахівців не лише зі Львова, а й з інших областей України та з-за кордону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!