На правах реклами

Подарують дітям ніжність та позитивні емоції. Хто такі Rainbow Friends та де їх купити

1448 0
Незалежно від віку дитини, у її житті мають бути м'які іграшки. Крім важливих функцій дитячої гри, що стимулюють активний розвиток малюка, ця затишна іграшка дає почуття безпеки.

Дитина вірить, що звірятко її справжній та відданий друг, який допоможе пережити розлуку з мамою при відвідуванні дитячого садка. Хлопчики та дівчата активно використовують пухнастиків у своїх рольових іграх: укладають їх у ліжко, співають їм колискові, поділяють з ними всі свої печалі та радості.

Якщо у вашого бешкетника ще немає такого вихованця, то запропонуйте йому купити райдужні друзі іграшки, вибравши нового фаворита серед величезної компанії. 

Хто такі Rainbow Friends і звідки вони з'явилися

Якщо в коло інтересів батьків входять комп'ютерні ігри, то, швидше за все, вони легко впізнають в кумедних персонажах представників популярного геймплею «Rainbow Friends». В асортименті представлені всі ці іграшки, які візуально ідентичні віртуальній забаві у жанрі квест-хорору.

Герой Roblox розбавить дозвілля дошкільника, супроводжуватиме його і під час сну. Дитина буде всюди носити свого нового пухнастого улюбленця, використовуючи його у своїх захоплюючих пригодах.

Можливо, хтось захоче заперечити такій дружбі, адже монстр – це негативний герой. Та не треба забувати, що поняття добра і зла залежатиме від того, в які ігри гратиме малюк. Агресивність персонажа в онлайн-грі зовсім не обов'язкова в реальному житті. Завданням батьків є навчити свого сина чи доньку поводитися гуманно, проявляти милосердя до тварин і людей, бути чемним, дбайливим.

Батьки завжди є для дітей зразком поведінки, тому слід грати з малюком, використовуючи спокійний тон, не виявляючи грубість та агресію. У тій чи іншій ситуації дитина може поводитися по-різному, але потрібно пояснити їй, що грубість і жорстокість – не найкращі якості для юної леді чи джентльмена. Іграшка здатна програмувати поведінку дитини, але якщо в ній закладено любов дорослого, то будь-який герой несе малюкові добро, роблячи дитинство щасливим.

Які бувають «Rainbow friends» та де їх купити

Новий друг Rainbow friend подарує малюкові ніжність та позитивні емоції. Не так важливо, кого малюк обере собі в товариші – це буде синій Блу з короною на голові чи кумедний зелений Грін, чиї лапи ніби створені для обіймів. З появою в будинку нової іграшки всім домочадцям доведеться визнати його право займати особливе місце у світі маленького непосиди та бешкетника. Мила та симпатична м'яка іграшка з вигаданого всесвіту «Roblox» займе велике ігровий простір.

Сміливий та безстрашний герой здатний «вилікувати» дитину від усіляких страхів, сформувати малюка як особистість, сприяючи розвитку найкращих моральних якостей.

Яскравого персонажа вибирають виходячи з естетичних уподобань дитини. Ефектні райдужні друзі з плюшу допоможуть їй:

  • набути нового друга;
  • відчути себе дорослішим, взявши шефство над монстром;
  • виховати в собі впевненість і подолати «боязнь» самотності;
  • навчитися виявляти фантазію;
  • розвинути інтелект;
  • виявляти емоції.

Саме через цю гру маленька людина може виразити свій світ. У руках малюка навіть спочатку негативний герой стає веселим та приємним компаньйоном.

Щоб придбати нову гру немає необхідності відвідувати численні торгові центри та магазини, адже всі персонажі «Rainbow Friends» зібрані у каталозі дитячих іграшок. І нехай реалістична зовнішність плюшевого друга вас не бентежить: кумедна мордочка з кольоровою хутряною шубкою даруватиме приємний візуальний ефект і незабутні тактильні відчуття. Синій, Червоний, Зелений, Жовтий, Фіолетовий або Помаранчевий монстр з віртуального парку розваг «Odd World» стане вірним супутником у пригодах вашого малюка, а, можливо, малюк захоче зібрати цілу колекцію.

Потіште свого шибеника черговим сюрпризом, презентувавши йому милого антропоморфного чудика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!