Хто цьогоріч виступить на Sziget: 14 нових імен

1520 0
Sziget продовжує формувати цьогорічний лайн-ап і оголошує ще 14 нових імен. Sia, Crystal Castles, Noel Gallagher's High Flying Birds, UNKLE і багато інших доповнять захопливу програму тижневого фестивалю, що відбудеться 10-17 серпня в центрі Будапешта.

В додаток до вже анонсованих імен, серед яких Muse, David Guetta, The Last Shadow Puppets і Bastille, Sziget радий вітати австралійську співачку і автора пісень Sia та ікону британської музичної сцени Noel Gallagher з його Noel Gallagher's High FlyingBirds. Інді-фолкові мелодії привезе на Sziget Jake Bugg, мексиканці Molotov сколихнуть Острів альтернативним роком, а Travis Scott розважить потужними хіп-хоп бітами. На Sziget прозвучить музика гостей з Канади – експериментальна електроніка від Crystal Castles і дабстеп від Excision. Різножанрова програма фестивалю доповниться лайв-сетами UNKLE і Wilkinson, виступами французької співачки-сонграйтера JAIN, норвезької співачки Aurora, нідерландського топ-діджея Dyro, бельгійського електропоп-гурту Oscar and the Wolf та британського електронщика Tourist

Окрім надихаючого музичного лайн-апу, який ще формується, сігетці можуть очікувати і на анонси сотень немузичних програм, які у своєму різноманітті формують душу фестивалю.

Вже анонсовані артисти Sziget 2016 (в алфавітному порядку): Aurora, Bastille, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Crystal Castles, CVRCHES, Datsik, David Guetta, Dyro, Excision, JAIN, Jake Bugg, Jess Glynne, John Newman, K.I.Z., Kodaline, Kovacs, M83, MØ, Molotov, Muse, Naughty Boy, Nicky Romero, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Oscar and the Wolf, Parkway Drive, Parov Stelar, Rico & Sticks, Róisín Murphy, SIA, Sigúr Ros, Sum 41, The Last Shadow Puppets, The Lumineers, The Neighborhood, Tourist, Travis Scott, Unkle (live), Wilkinson (live), Years & Years

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!